top of page

Έσμιξε όλη η Ελλάδα στη Σκόπελο Στο 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Διαμαντής Παλαιολόγος

Στο επίσημο βίντεο του φεστιβάλ που επιμελήθηκαν ο Νικόλας Μακρής και ο Μιχάλης Γιγιντής θα δείτε αποσπάσματα από την έναρξη και την εξέλιξη του το φεστιβάλ αλλά και το γλέντι που ακολούθησε μέχρι το πρωί. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους που προσέφεραν την «πρώτη ύλη» για το βίντεο: τον Παναγιώτη Βούζα, το Νίκο Πασχάλη, τη Νικολέτα Μπουντούρη, το Νίκος Αλεξίου, το Γιάννη Χατζητρακόσα, το Νικόλα Μακρή και το Μιχάλη Γιγιντή.

Ευχαριστούμε θερμά το Skiathos Air που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας για την εναέρια βιντεοσκόπηση.

Χορηγός του φεστιβάλ ήταν η Hellenic Seaways και υποστηρικτές του ο Δήμος Σκοπέλου, η Άγονη Γραμμή - Γόνιμη, η «Κανέλα»- Σπιτικές Λιχουδιές, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ν. Αγχιάλου «Δήμητρα», η Ζυθοποιεία Αταλάντης PILLS και το Apple Paradise Beach Bar.

Το βίντεο και η παρέλαση πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη του Hotel Dionyssos και του Ναυτικού Πρακτορείου «Νικόλαος Τριανταφύλλου».

Στο βίντεο ακούγεται το παραδοσιακό σκοπελίτικο τραγούδι με τη φωνή της Δέσποινας Αθανασίου, ο «Ανωγιανός Πηδηχτός/Πυρρίχιος» από τους: Κουρήτες, Μαρτσάκη, Σκορδαλό και ο «Συρτός Χανιώτης».

Edited Image 2014-11-22-21:6:54


Προτείνεται...
Τελευταία Νέα
Αρχείο
Tags
Ακολούθα Μας
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page