top of page

"Επιτυχημένο, Εντυπωσιακό και άριστα οργανωμένο

περισσότερες πληροφορίες εδώ

"Φαντασμαγορική έναρξη με ανάλογη συνέχεια"  περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ελεύθερη Άποψη της Ροδόπης

""Στα 36 χρόνια του Χορευτικού, ποτέ δεν ειδα σε Ελληνικό Festival τόσους θεατές, ποτέ δεν ένοιωσα τέτοια αποδοχή από ανθρώπους όλων των ηλικιών"

 

Χορευτής Χορευτικού Όμιλου Αιγίου

"Τελικά μέχρι την επόμενη διοργάνωση του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, το καλοκαίρι του 2015 στη Σκόπελο θα έχουμε να λέμε, να στέλνουμε βιντεάκια και να ανεβάζουμε φωτογραφικό υλικό!!! Περάσαμε καταπληκτικά και δεν μπορούμε να το ξεπεράσουμε"

 

Μαρία Διαμαντίδου, Χοροδιδάσκαλος Σύλλογος Ποντίων Επαρχίας Νέστου

""Η εμπειρία ήταν μοναδική, δώσατε την ψυχή σας.

Σας ευχαριστούμε
και ευχόμαστε έτσι να ανταμώνουμε πάντα"

 

Για το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας
η Γ.Γραμματέας
Μαρία Καρακεσίσογλου

 

 

"Η φιλοξενία ήταν ζεστή, η εμπειρία της συμμετοχής σε ένα τέτοιο πανελλήνιο φεστιβάλ μοναδική, η χαρά της παράστασης μεγάλη.    περισσότερες πληροφορίες εδώ

"Μουσικές, χοροί και έθιμα από τη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, των Σποράδων, της Ηπείρου, της Καππαδοκίας, της Μικράς Ασίας, του Πόντου πλημμύρισαν το ανοιχτό θέατρο αλλά και τα γραφικά σοκάκια της Σκοπέλου" περισσότερες πληροφορίες εδώ

"Οι χορευτές, οι φίλοι και τα μέλη του ΛΕΝ που συμμετείχαν στην αποστολή, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να θαυμάσουν το νησί της Σκοπέλου, φεύγοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις.    περισσότερες πληροφορίες εδώ

"Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους Σκοπελίτες οργανωτές της εκδήλωσης, που τα πήγαν περίφημα, παρά το μεγάλο όγκο των χορευτών και των συνοδών τους. Έσμιξαν σ΄ένα νησί όλη την Ελλάδα σχεδόν. Αιγαίο, Πόντος, Θράκη, Ήπειρος, Μακεδονία, Πελοπόννησος, Στερεά Ελλάδα. Γεμίσαμε από ήχους και χρώματα.
Άψογη και η φιλοξενία των διοργανωτών. Τα μικρά λάθη και οι κάποιες παραλήψεις, ήταν ελάχιστα μπροστά στην επιθυμία και την προθυμία τους να μας ικανοποιήσουν και να μας ευχαριστήσουν.
Γνωρίσαμε το νησί τους, περπατήσαμε στα πλακόστρωτα, γευτήκαμε τις νοστιμιές τους, νιώσαμε τη συμπάθειά τους.
"

 

το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολιτισμού & Ανάπτυξης Σαπών "Δρώ|

""Εμείς τα καλύτερα λέμε και τα καλύτερα έχουμε να θυμόμαστε από τη συμμετοχή μας στο Φεστιβάλ....
Είστε άξιοι πάντως για αυτό που κάνατε! Ευχόμαστε να γίνει θεσμός του νησιού!"

 

Οι Φίλοι της Παράδοσης

 

 

"Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την πρόσκληση κατ’ αρχάς… Να σας έχει ο Θεός καλά και να διοργανώνετε πάντα τόσο όμορφες εκδηλώσεις!! Και του χρόνου με υγεία!!! εμείς προσωπικά χαρήκαμε πολύ για όλο αυτό το όμορφο ταξίδι στην παράδοση… Σας ευχαριστούμε και πάλι για όλα"

 

Χορεύτρια από Χορευτικό Συγκρότημα Νεανικής Εστίας Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων

 

 

"Πανδεσία ήχων και χρωμάτων στην πιο όμορφη γιορτή της Σκοπέλου, στο 2ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών Διαμαντής Παλαιολόγος και εμείς εκεί περήφανοι για την Ελλάδα μας και την παράδοση μας!!!!"

 

Αθηνά Κωνσταντινίδου, χοροδιδάσκαλος Πολιτιστικού Συλλόγου Λιβαδερού «Η Ρωμανία»

 

 

"Στον απόηχο αυτού του φεστιβάλ έχει μείνει μονάχα μια γλυκιά γεύση.  Η διοργάνωση ήταν απίστευτη…Οι άνθρωποι και η φιλοξενία ήταν εκπληκτική και το κυριότερο όλων πώς μέσα από την αγάπη και την έμπνευση όλων αυτών των ανθρώπων που μας κάλεσαν στην όμορφη Σκόπελο, η ελληνική παράδοση ήταν ζωντανή κάθε δευτερόλεπτο.  Ενώθηκαν χέρια και ψυχές, διαφορετικοί ήχοιαπο παντού, χαμόγελα σκορπισμένα γεμάτα αγάπη.  Χαιρόμαστε που το ζήσαμε αυτό, που συναντήσαμε παλιούς φίλους μα και που κάναμε καινούριους.  Και του χρόνου με υγεία"

 

Χορεύτρια από Χορευτικό Συγκρότημα Νεανικής Εστίας Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων

 

 

"Εκ μέρους του Δ.Σ. των χορευτών και του χοροδιδασκάλου του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών & Φίλων Νέου Σουλίου Σερρών, θέλουμε να σας εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ απ'την καρδιά μας για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία σας στο πανέμορφο νησί σας, τη Σκόπελο. Ήταν μια μοναδική εμπειρία για όλους μας αυτό το μοναδικό Φεστιβάλ που σίγουρα θα θέλαμε να διαρκέσει περισσότερο. Ευχόμαστε καλή δύναμη για ακόμα μεγαλύτερες και επιτυχημένες εκδηλώσεις και ελπίζουμε μια μέρα να ανταμώσουμε πάλι."

 

Σωτήρης Κηπουρός, Σύλλογος Γυναικών Ν. Σουλίου Σερρών

" Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, η οργάνωση σας, οι εκδηλώσεις σας, το πανέμορφο νησί σας και οι άνθρωποι σας θα μας μείνουν αξέχαστα στην μνήμη μας!!!!! Θα χαρούμε σε μια καινούρια συνάντηση!!!"

 

Θεανώ Λιόλιου, Σύλλογος Γυναικών Ν. Σουλίου Σερρών

 

"Ευχαριστούμε πολύ και του χρόνου με το καλό να ξανασμίξομε"

 

Σύλλογος Κρητικής Παράδοσης ΙΔΑΙΑ ΓΗ

«Αναμφίβολα το συγκεκριμένο φεστιβάλ, αποτελεί σημαντικό πολιτιστικό γεγονός και παράλληλα μια πρόταση ενίσχυσης του εναλλακτικού τουρισμού στο νησί. Τα καταλύματα παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα από άποψη πληρότητας, λόγω του μεγάλου αριθμού των συμμετεχόντων, των συνοδών τους και των επισκεπτών του νησιού. Είμαι ενθουσιασμένος από τη δουλειά που έκανε η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Πλέγμα»» 

 

Χρήστος Βασιλούδης, Δήμαρχος Σκοπέλου, Ταχυδρόμος 28/08/2015

Υπεροχη παρουσίαση!!Απιθανη εμπειρία για καθε παρευρεσκομενο σε ενα απο τα ομορφότερα νησιά του κόσμου !!

 

Όλγα Σερεμετή 

bottom of page