top of page

#dancefestivalGR #promovideo #review #skopelos #plegma

Όλα τα ευχάριστα κάποτε τελειώνουν. Σημασία έχει να λοιπόν οι αναμνήσεις μας από αυτά να μας συντροφεύουν, να μας γεμίζουν με χαρά και προσμονή να τα ξαναζήσουμε.

Στο προωθητικό βίντεο Dancefestival.gr "Get in the picture" Promo Video Dance Festival Skopelos ,

οι σκηνοθέτες Μιχάλης Γιγιντής και Νικόλας Μακρής καταγράφουν την εμπειρία που ζήσαμε όσοι συμμετείχαμε στο 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών "Διαμαντής Παλαιολόγος" που πραγματοποιήθηκε στην Σκόπελο 23-25 Αυγούστου 2015.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την αγαστή συνεργασία, το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων,τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, το Δήμου Σκοπέλου και την Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου για την εμπιστοσύνη, καθώς επίσης τη μη κυβερνητικής οργάνωσης PRAXIS.

Ευχαριστούμε την Εθνική Τράπεζα και την Hellenic Seaways, την ΕΨΑ και τη Ρετσίνα Μαλαματίνα και τον όμιλος Σπύρου για την ευγενική τους χορηγία.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας την ΕΡΑ Δίκτυο, την εφημερίδα Metropolis press, το Dancepress.gr και τοSkopelosonline.gr

Ευχαριστούμε τις τοπικές επιχειρήσεις Κανέλα, ACS και Dionysos hotel.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους εθελοντές, υποστηρικτές και συνεργάτες μας αλλά και τους συμμετέχοντες που έδωσαν πνοή στο φεστιβάλ μας.

Ακολουθεί επίσης ο αναλυτικός απολογισμός της φετινής διοργάνωσης, ο οποίος μας γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία.

Οι προετοιμασίες για το 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών "Διαμαντής Παλαιολόγος" έχουν ήδη ξεκινήσει. Ελπίζουμε να σας έχουμε όλους κοντά μας!


Προτείνεται...
Τελευταία Νέα
Αρχείο
Tags
Ακολούθα Μας
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page