top of page

Στείλτε μας τις ιδέες και προτάσεις σας μέσω της νέας μας εφαρμογής Post-it-Plegma!


Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Πλέγμα» προσκαλεί τα χορευτικά συγκροτήματα που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος» που θα διεξαχθεί στη Σκόπελο, το Σάββατο 27, την Κυριακή 28 και τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016, υπό την αιγίδα της Εθνικής Επιτροπής Unesco και του Δήμου Σκοπέλου και με την συμβολή των περισσότερων τοπικών συλλογικών φορέων. Όσα χορευτικά συγκροτήματα επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτή τη μεγάλη γιορτή παράδοσης και πολιτισμού, καλούνται να διαβάσουν τους όρους συμμετοχής και να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής έως την 31η Μαρτίου 2016. Όραμα των διοργανωτών και της μεγάλης ομάδας των εθελοντών του είναι η καθιέρωση του φεστιβάλ ως μιας ανοικτής γιορτής που θα φέρνει κοντά χορευτές και συγκροτήματα α

πό ολόκληρο τον κόσμο και η ανάδειξη της Σκοπέλου ως κέντρου λαϊκού πολιτισμού και παράδοσης. Mια μικρή γεύση από την προηγούμενη διοργάνωση μπορείτε να πάρετε από το βίντεοπου επιμελήθηκαν οι σκηνοθέτες Νικόλας Μακρής και Μιχάλης Γιγιντής, στ Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τους όρους συμμετοχής στο www.dancefestival.gr ή επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 6981448024 και 6951004630 ή το e-mail k.ang@plegma.org Στείλτε μας τις ιδέες και προτάσεις σας μέσω της νέας μας εφαρμογής Post-it-Plegma!

H αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία "Πλέγμα" εγκαινιάζει την εφαρμογή αμφίδρομης επικοινωνίας Post-it-plegma! Μέσω της εφαμογής που βρίσκεται στη διεύθυνση:http://hello.crowdapps.net/postit-plegma/ , οι χρήστες μπορούν να υποβάλουν τα αιτήματά τους, τις ιδέες και τις προτάσεις τους, βοηθώντας μας να γίνουμε καλύτεροι. Γνωρίστε μας καλύτερα! Γνωρίστε την ομάδα του Πλέγματος, τις δράσεις μας και τις υπηρεσίες μας!


Προτείνεται...
Τελευταία Νέα
Αρχείο
Tags
Ακολούθα Μας
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page